05.45

Phuuu e trött, för tidigt vaknade barnen imorse, inte alls skoj när man ställt kl på 07 o tänkt att man ska få sova tills dess.
Melwin ska vara hemma idag för han hade feber igår kväll så för säkerhets skull e det bäst att han e hemma.  Han e lite sur för att han inte ska gå till dagis men så e det ibland. Noel vill inte alls åka till dagis han vill vara hemma, men han o Tim ska in och vara där till kl 15.

Jag ska alldeles snart börja här hemma, så fort dom åkt iväg så e jag klar i hyfsad tid.
Imorrn blir det en liten större städning, men egentligen e man så dum, först städar man innan man ska ha fest o sen städar man som som en galning efter fest åxå..
Tror nog att vi får sitta inne imorrn, i detta busvädret vill man knappt vara ute alls.

Har en trädgård som ser ut som fasen efter denna storm som vi haft, det ligger mängder med löv och saker har blåst omkring så ett röj där e åxå nödvändigt..
Hoppas verkligen inte hösten har kommit ännu, lite mer sensommar borde vi få, inte för att jag tycker den värme som har varit har vart särskilt skön, men lite lagom får det gott vara en stund till.

Annars e hösten en skön tid, tända ljus på morgonen o det blir även mkt bakat. Denna hösten kommer det även att hända grejer i vårt hus.
Jag ska försöka dokumentera så mkt som möjligt o berätta vad vi sysslar med.

Först så ska vi gipsa väggen som går upp till loftet, där ska det även isoleras och en lucka ska sättas på. Sen hoppas vi att huset blir lite varmare i vinter. Eftersom vi värmt upp nästan 60 kvm i onödan så ska det bli skönt o slippa det i år.. Efter det ska vi måla vitt i hela vardagsrummet o köket ska bli nytt, sen ska vi även ta hit en som kikar på vårt golv o se om man kan slipa det en gång eller om vi måste lägga nytt. Får vi det slipat så vill jag helst tona ner det o lägga en vit lack på, blir det nytt golv får vi se på vad som finns, men ett ljust golv vore toppen här inne..

Detta kommer säkert inte hända direkt men så mkt som möjligt innan våren kommer..


Nä nu e det dags att vinka av barnen..
Hej svejs..



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?